Самолетът на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български

...
Самолетът на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български
Коментари Харесай

Президентът кацна на Летище София и обяви: Това е пример за активно мероприятие

Самолетът на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на кацна на Летище „ София”.

До прибирането на държавния глава и 33-членната му делегация от Естония се стигна, след като стана ясно, че президентът е бил в контакт със заразения с коронавирус шеф на ВВС ген.-майор Димитър Петров.

Последното публично събитие на ген. Петров и президента Радев беше в петък на празника на ВВС.



Линейка на Правителствена болница го чакаше на пистата.

Пред журналити той показа отрицателния си тест за COVID-19. " Това е пример за активно мероприятие. Противно на спекулациите нито аз, нито моята делегация, нито вие сте били поставяни под карантина. От началото на кризата с COVID-19 аз имах непрекъснат контакт с хиляди хора, но стриктно спазвам мерките и не съм имал проблемм ", заяви президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на след пристигането си в България.

" В рамките на по-малко от седмица, имам два теста и двата са отрицателни, за да са спокойни моите домакини в Естония ", подчерта държавния глава. И продължи: " Намирам се в чудесна физическа форма. На моите доброжелатели пожелавам същото ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13552  COVID-19 пламна в данъчното на Пловдив COVID-19 пламна в данъчното на Пловдив  Лекар: Всички ограничения, които се подхващат са за да се покаже, че нещо се прави Лекар: Всички ограничения, които се подхващат са за да се покаже, че нещо се прави  COVID-19 взе първа жертва в община Дряново COVID-19 взе първа жертва в община Дряново
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР