САЩ регистрираха 820 нови смъртни случая на заразени с новия

...
САЩ регистрираха 820 нови смъртни случая на заразени с новия
Коментари Харесай

В САЩ за 24 часа са 820 нови смъртни случая на заразени с новия коронавирус

САЩ регистрираха 820 нови смъртни случая на заразени с новия коронавирус за последните 24 часа, предаде Франс прес, като се позова на данни на университета " Джонс Хопкинс ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8105
Това е най-малкото увеличение за 24 часа от 10 май досега. Общият брой на починалите в страната възлиза на почти 90 000 души.

Броят на заразените в САЩ възлиза на 1 486 376 души. Това е над 30 процента от потвърдените случаи в света.

Вчера икономическият съветник на Белия дом Питър Наваро остро разкритикува американските Центрове за превенция и контрол на заболяванията, които обвини в първоначални закъснения в тестването и откриването на заразените.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8105  Заразените с новия ковид в Канада набъбнаха с 1138 за денонощие Заразените с новия ковид в Канада набъбнаха с 1138 за денонощие  Мадагаскар записва първи умрял от COVID-19 Мадагаскар записва първи умрял от COVID-19  Испания обмисля дали маските да са наложителни на публични места Испания обмисля дали маските да са наложителни на публични места
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР