САЩ регистрираха най-голям дневен брой починали с коронавируса - 3900,

...
САЩ регистрираха най-голям дневен брой починали с коронавируса - 3900,
Коментари Харесай

САЩ с най-големия дневен брой жертви на коронавируса

САЩ регистрираха най-голям дневен брой починали с коронавируса - 3900, предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Разпространението на патогена се засилва в няколко щата, като особено тежко е засегната Калифорния. Бързото увеличаване на заболелите заплашва да наложи на болниците да ограничат грижите и да практика да избират кои пациенти да лекуват.
Междувременно броят на американците, имунизирани с първа доза на ваксината срещу Ковид-19, е нараснал с около 600 000 до поне 5,9 милиона души. За спиране на епидемията обаче ще трябва да бъдат ваксинирани стотици милиони американци, предупреждават здравните власти.

В света вече над 1,9 милиона души починаха от коронавируса, от които над 360 000 в САЩ. Досега декември бе най-смъртоносният месец за страната, но експерти предупреждават, че януари може да се окаже още по-тежък заради семейните събирания и пътуванията по празниците.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17997  Висок брой тествани за COVID-19, 867 са новите случаи на инфектирани Висок брой тествани за COVID-19, 867 са новите случаи на инфектирани  " Болестта Х " към този момент е реалност, доста по смъртоносна и заразна е от COVID-19  Испания към този момент е с над 2 милиона инфектирани с ковид Испания към този момент е с над 2 милиона инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР