Русия съобщи за 5395 нови случая на коронавируса за последното

...
Русия съобщи за 5395 нови случая на коронавируса за последното
Коментари Харесай

Случаите на коронавирус в Русия надхвърлиха 820 000

Русия съобщи за 5395 нови случая на коронавируса за последното денонощие и с това общият брой на заразените там става 823 515, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10898
Русия е на четвърто място в света по брой на инфекции.

По данни на руския оперативен щаб, за изминалото денонощие са починали 150 души, с което официалният брой на жертвите в 145-милионната страна стана общо 13 504.

Оздравелите за денонощие пациенти са 8888, общо от началото на пандемията досега са оздравели 612 217 души, добави щабът пред журналистите, цитиран от ТАСС.

По негови данни делът на оздравелите надхвърля 74 процента от общия брой от заразилите се с коронавирус в Русия.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10898  Критикувана от Испания, Англия отбрани връщането на карантината за пасажери от страната Критикувана от Испания, Англия отбрани връщането на карантината за пасажери от страната  Лекари са Лекари са " морски свинчета " в Бразилия за изпитването на ваксина  Андреа Бочели подлага на критика държавното управление в Италия за ограниченията против пандемията Андреа Бочели подлага на критика държавното управление в Италия за ограниченията против пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР