Русия е готова да проведе клинични тестове в Украйна на

...
Русия е готова да проведе клинични тестове в Украйна на
Коментари Харесай

Русия е готова да проведе клинични изпитания на комбинираната ваксина на АстраЗенека и Спутник V в Украйна

Русия е готова да проведе клинични тестове в Украйна на комбинираната ваксина на АстраЗенека и руската " Спутник V ", съобщи ръководителят на Руския фонд за преки инвестиции (РФПИ) Кирил Дмитриев, цитиран от ТАСС и Ройтерс.

През декември РФПИ, който отговаря за маркетинга на руската ваксина в чужбина, обяви, че се правят изпитания на комбинация от " Спутник V " и разработваната от АстраЗенека и Оксфордския университет ваксина, за да се види дали това ще подобри ефикасността на британската ваксина.

Дмитриев съобщи още, че Русия е готова да предостави на Украйна пълната технология за производство на " Спутник V " на украинска територия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17697  Каталунската полиция разтури неразрешено рейв празненство Каталунската полиция разтури неразрешено рейв празненство  Още по-ранен вечерен час в 15 департамента на Франция Още по-ранен вечерен час в 15 департамента на Франция  Над 800 000 имунизирани против COVID-19 в Русия Над 800 000 имунизирани против COVID-19 в Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР