Румънското правителство одобри на заседание днес решение за удължаване с

...
Румънското правителство одобри на заседание днес решение за удължаване с
Коментари Харесай

В Румъния удължиха състоянието на тревога заради пандемията с един месец

Румънското правителство одобри на заседание днес решение за удължаване с 30 дни на състоянието на тревога на територията на страната, считано от 13 януари, предаде Аджерпрес, цитирана от БТА.

В съобщение на правителството се посочва, че остават в сила мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса, включително задължително носене на предпазни маски в обществените пространства, в търговските обекти, в обществения транспорт и на работното място, както и мерките за предотвратяване на струпване на хора в обществените пространства.

През последните 24 часа в Румъния са регистрирани 3697 нови случая на коронавирусна инфекция при направени 23 667 теста. Починали са още 156 души, а 1073 пациенти се намират в интензивни отделения.

От началото на пандемията в страната са потвърдени 676 968 случая на COVID-19, като 605 045 души са обявени за оздравели, а 16 881 души са починали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18191  Карантинират екип на СЗО в Ухан? Карантинират екип на СЗО в Ухан?  Съд постанови: Бил Гейтс стои зад създаването на COVID-19 Съд постанови: Бил Гейтс стои зад създаването на COVID-19  " Билд ": Меркел чака затварянето на Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР