Ранен брифинг в Министерския съвет бе насрочен днес, за да

...
Ранен брифинг в Министерския съвет бе насрочен днес, за да
Коментари Харесай

Извънреден брифинг в Министерския съвет. Ще затегнат ли мерките?

Ранен брифинг в Министерския съвет бе насрочен днес, за да се даде актуална информация за разпространението на коронавируса у нас и по-строгите мерки, които възнамеряват да приемат властите.

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов лансира в понеделник предприемането на нови стъпки в борбата с COVID-19. Сред тях са пълно затваряне на ясли, градини и училища. Преустановяване работата на магазини, ресторанти, игрални зали, увеселителни центрове и др. Отворени се предвижда да останат само хранителни магазини, аптеки, банки и застрахователни дружества.

Мерките трябваше да бъдат съгласувани и с правителството, за да се излезе с финалното решение.

Очаквано има несъгласие от страна на бизнеса. Хората пък са притеснени, че ще останат без работа. Заради това за днес е насочен и протест против затягане на мерките и евентуален локдаун.

Очаквайте подробности до минути! Novini.bg ще излъчи брифинга на живо!


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15649  Математикът Петър Велков с предизвестие за повишаване на смъртността у нас

Математикът Петър Велков с предизвестие за повишаване на смъртността у нас  Математикът Петър Велков с предизвестие за повишаване на смъртността у нас Математикът Петър Велков с предизвестие за повишаване на смъртността у нас  88 новозаразени с ковид в Хасковско 88 новозаразени с ковид в Хасковско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР