Разпределянето на ваксините срещу коронавирус се натъкна на затруднения в

...
Разпределянето на ваксините срещу коронавирус се натъкна на затруднения в
Коментари Харесай

В Чехия разпределянето на ваксините срещу коронавируса не върви гладко

Разпределянето на ваксините срещу коронавирус се натъкна на затруднения в Чехия, след като новият сайт за регистрация, който бе пуснат днес, временно спря да работи заради много големия брой желаещи да се регистрират, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Потребители казаха, че потвърждаващият есемес с регистрационния им код е пристигнал прекалено късно, кодът, който е валиден само няколко минути, вече е бил изтекъл, а горещите телефонни линии са били претоварени.

Хората на възраст над 80 години, които в Чехия са 440 000, трябва да получат ваксината първи, но само за един час всичките 2000 часове за поставяне на ваксината, които можеше да бъдат запазени, бяха попълнени, а допълнителните ще бъдат обявени по-късно.

Критиците казват, че много възрастни хора нямат интернет или мобилен телефон и разчитат на помощта на роднини, за да си запазят ред за имунизация. Според тях по-добре е на хората от високорисковите групи предложенията за ваксиниране да се изпращат по пощата.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18339  Близо 170 000 румънци към този момент са имунизирани против CОVID-19, измежду тях и президентът Йоханис Близо 170 000 румънци към този момент са имунизирани против CОVID-19, измежду тях и президентът Йоханис  Португалия: Въведената от Англия възбрана за пътувания е неуместна Португалия: Въведената от Англия възбрана за пътувания е неуместна  Ето от по кое време влиза в действие пробата за ковид за пътуващите от България към Англия и Шотландия Ето от по кое време влиза в действие пробата за ковид за пътуващите от България към Англия и Шотландия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР