Пътниците в автобусите, метрото и влаковете в Англия ще трябва

...
Пътниците в автобусите, метрото и влаковете в Англия ще трябва
Коментари Харесай

Британското правителство: В транспорта само с маски!

Пътниците в автобусите, метрото и влаковете в Англия ще трябва да носят маски на лицето от 15 юни, когато повечето магазини ще отворят отново, съобщи британското правителство в четвъртък, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8915
Новата заповед засега се отнася само до Англия, но министърът на транспорта Грант Шапс каза, че е възможно скоро и останалите съставни части на Обединеното кралство - Шотландия, Уелс и Северна Ирландия - да предприемат същата стъпка.

Шотландският премиер Никола Стърджън заяви, че правителството ѝ също обмисля да направи маските в транспорта задължителни.

Великобритания въвежда задължителна 14-дневна карантина за всички пристигащи

Това е вторият път през последните дни, в който британското правителство предприема мярка, която не смяташе за наложителна, когато пандемията от коронавируса се разгаряше във Великобритания през март преди налагането на ограниченията за придвижването на жителите. В сряда правителството обяви 14-дневна карантина за всички пристигащи в Обединеното кралство от чужбина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8915  Близо 400 нови случая на ковид в Германия за 24 часа Близо 400 нови случая на ковид в Германия за 24 часа  Коронавирусът не престават да завладява Латинска Америка Коронавирусът не престават да завладява Латинска Америка  Нови случаи на COVID-19 в Китай Нови случаи на COVID-19 в Китай
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР