Продуцентите на британската версия на риалити шоуто „Биг Брадър“ обявиха

...
Продуцентите на британската версия на риалити шоуто „Биг Брадър“ обявиха
Коментари Харесай

Писна им от простотии! Англия обяви "края на една ера" и би шута на Биг Брадър

Продуцентите на британската версия на риалити шоуто „ Биг Брадър “ обявиха края му. На профила си в Туитър те съобщиха, че настоящият 19-и сезон, който започна миналата седмица, ще е последен, съобщава Би Би Си.

От Канал 5, където се излъчва програмата, потвърдиха новината за „ края на една ера “.

Шоуто е излъчено за пръв път през 2000 година, когато се радва на изключителна популярност, но с годините рейтингът му постоянно спада. „ Време е тази игра да приключи. Последният сезон на „ Биг Брадър “ започва тази вечер в 9 “, обявиха в деня на премиерата продуцентите от „ Ендемол “.

Говорител на Канал 5 заяви: „ Предстоящият сезон на „ Биг Брадър “ ще бъде последен – и за стандартната версия и за ВИП версията, по Канал 5. Искаме да благодарим на „ Ендемол “ и целия екип на продукцията, които работиха неуморно, за да превърнат шоуто в успех “.

Малко след това от „ Ендемол “ обявиха, че са разочаровани от това, че не са стигнали до споразумение с Канал 5 за бъдещето на програмата. От там намекнаха, че това може да не е краят, което означава, че се надяват на ново споразумение с някой друг телевизионен канал на Острова.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР