Принц Хари заведе тъщата си Дория Радлън на благотворително събитие.

...
Принц Хари заведе тъщата си Дория Радлън на благотворително събитие.
Коментари Харесай

Принц Хари заведе тъща си на премиера на мюсюлманска готварска книга

Принц Хари заведе тъщата си Дория Радлън на благотворително събитие. Естествено с него бе и съпругата му Меган.
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл даде подкрепата си за нова благотворителна готварска книга, която цели да се съберат средства за готварски проект на общност, лансиран след пожара в Гренфел тауър в Лондон, при който загинаха 71 души, предаде Ройтерс.

Проектът е създаден през лятото от жени, които търсят някъде да сготвят прясна храна за семействата и приятелите си след пожара, опустошил 24-етажния жилищен блок в западен Лондон.

Новата книга, озаглавена " Заедно: Готварска книга на общността ни ", включва 30 рецепти от ползватели на обществена кухня в центъра на мюсюлманското културно наследство " Ал Манаар ".

Тя ще бъде използвана, за да даде възможност проектът да намери приложение 7 дни в седмицата.
" Веднага се почувствах свързана с тази обществена кухня - заяви Меган Маркъл, която за пръв път я посетила през януари и оттогава е направила и други частни посещения там. - Това е подходящо място, където жени да разговарят, да скърбят, да плачат и да готвят заедно. "

Пожарът в Гренфел тауър е най-смъртоносният в подобна сграда във Великобритания от Втората световна война и се появиха критики, че властите се бавят да осигурят нови жилища за много от оцелелите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР