При лошо време ул. „Граф Ингатиев“ ще бъде покрита с

...
При лошо време ул. „Граф Ингатиев“ ще бъде покрита с
Коментари Харесай

Покриват с шатри „Графа“ за ремонт при дъжд

При лошо време ул. „ Граф Ингатиев “ ще бъде покрита с шатри, така че да може да се извършват ремонтни дейности. Това съобщи зам.-кметът по транспорт на София Евгени Крусев, който провери реконструкцията на ул. „ Солунска “, която е част от ремонта на „ Графа “, пише " Монитор ".
По думите му мобилизацията е пълна и дневно на улицата работят по над 200 човека.
Крусев каза, че е взето решение фирмата, ремонтираща „ Графа “ да изпълни с ивици от паваж фугите около релсите. „ Релсовият път навсякъде е свързан като се работи по настилките на всички прилежащи територии “, каза Крусев и допълни, че се прави всичко възможно в най-скоро време да бъде пуснато трамвайното движение. „ Ремонтът на ул. „ Граф Игнатиев” е най-тежкият обект от програмата ни. Наясно сме, че затрудняваме гражданите и гостите на града. Молим за разбиране и постоянно провеждаме разговори. Тежко е, но се надявам, че на края ще се поздравим с коренно променена визия на улицата “, каза зам.-кметът.
Улица „ Солунска “ пък е готова на 90%. Остават само довършителни дейности, свързани със системата за отводняването. По улицата е възстановена паважната настилка, която преди ремонта беше асфалтова, изградено е ново енергийно ефективно осветление, подменена е цялата подземна инфраструктура, бордюрите са с водооттичане и са поставени подземни контейнери за отпадъци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР