При засилени мерки за ограничаване на COVID-19 продължават работа медиците

...
При засилени мерки за ограничаване на COVID-19 продължават работа медиците
Коментари Харесай

Медиците във варненска клиника продължават работа при засилени мерки за сигурност

При засилени мерки за ограничаване на COVID-19 продължават работа медиците в Аджибадем Сити Клиник Варна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3575
На входа на лечебното заведение се мери температурата на посетителите. Хора с повишена телесна температура се насочват към личните им лекари. След всеки пациент се дизенфекцира рентгеновия апарат. В коридорите има дезинфектанти, които са на разположение на пациентите и техните придружители. Специалистите, клиничната лаборатория и сектор Образна диагностика продължават да работят нормално в условията на карантина срещу коронавирус.

33 нови положителни проби, 412 са общо заразените с COVID-19 у нас

Лекарите провеждат изследвания на скенер, ядрено-магнитен резонанс, специализирани ехографии. Разбиване на камъни в бъбреците с литотриптер се прави само при спешни случаи. " Не бива да се отлага посещение при специалист или изследване и да се занемарява грижата за здравето ", казват лекарите в клиниката. В момента това е едно от най-дезинфекцираните места, хората са на достатъчно голямо разстояние един от друг, почиства се и се проветрява редовно. Всички са с маски, показват снимките на агенция Булфото.

И в ситуация на карантина прегледи продължават да провеждат кардиолози, ендокринолози, очни лекари, специалисти УНГ, гастроентеролози, ортопеди, дерматолози, уролози. АГ-специалистите преглеждат жени с изключение за бременни, които трябва да звъннат на своя лекар по телефона, ако имат оплаквания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3575  Софийска градска прокуратура с предложение по отношение на дезинфекционните ограничения в София Софийска градска прокуратура с предложение по отношение на дезинфекционните ограничения в София  Кейт Уинслет отнесе насмешки поради рекомендации против ковид Кейт Уинслет отнесе насмешки поради рекомендации против ковид  Рекордно ниска безработица в България и в целия Европейски Съюз тъкмо преди вирусната пандемия Рекордно ниска безработица в България и в целия Европейски Съюз тъкмо преди вирусната пандемия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР