Прибрах се от Банско в Бургас. Заради здравето на близките

...
Прибрах се от Банско в Бургас. Заради здравето на близките
Коментари Харесай

Мъж, контактувал със заразени от COVID-19: Сам си направих тест

Прибрах се от Банско в Бургас. Заради здравето на близките ми и моето - си наложих карантина. Имах кашлица и знаех, че съм контактувал с заразени с COVID-19 и се обадих на 112, оттам ми казаха да звънна на РЗИ, а от РЗИ - на личния лекар. Казаха ми да си седя вкъщи, защото ако отида в Инфекциозното - мога да лепна и нещо друго. Това разказа в ефира на Нова телевизия Бранимир Колев, който се е прибрал от Банско в родния си град Бургас, знаеки, че е контактувал със заразени израелци с COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3314
" Можех да си се движа абсолютно свободно, докато бях под карантина. Никой не ме е проверявал. Около 6000 души са се завърнали от Банско, никой не ги е потърсил - не само в Бургас, но и в другите градове ", допълни още той.

Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско

" Прочетох информация, че 112 издирва хора, завърнали се от Банско, и им се обадих - те казаха, че не знаят за токова нещо. Сам си направих бърз тест в лаборатория, засега резултата е отрицателен ", разказа още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3314  На живо: Още 25 инфектирани с COVID-19 у нас На живо: Още 25 инфектирани с COVID-19 у нас  Пускат дронове над Русе Пускат дронове над Русе  Д-р Любомир Киров с коментар за наложителното носене на маски Д-р Любомир Киров с коментар за наложителното носене на маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР