Престоят в мечтана карибска дестинация се превърнал в нощен кошмар

...
Престоят в мечтана карибска дестинация се превърнал в нощен кошмар
Коментари Харесай

Хорър в мечтан от българите курорт: Децата повръщат кръв, вадят срещу родителите им оръжие в болницата

Престоят в мечтана карибска дестинация се превърнал в нощен кошмар за младо семейство от Великобритания. След пристигането си в Доминикана родителите и трите им деца били заразени със салмонела и по-голямата си част от отпуската прекарали в болницата под охрана.

Бодигардовете дори извадили оръжие срещу бащата и майката, когато поискали да напуснат здравното заведение.



Били Бейкър и Рийс Монксфилд твърдят, че са били задържани в болницата против тяхната воля. Децата им били принудени да бъдат на системи. Освен това до момента нямало и официално изявление от туристическата агенция TUI.

Именно през нея се уредили за почивка в четиризвездния доминикански курорт в Пунта Кана. На втория ден вече започнал кошмарът. Децата вдигнали висока температура и получили диария. Притеснени, родителите потърсили спешна помощ. Според майката местните лекари се интересували единствено от парите и въобще не им пукало за състоянието на децата.



" Когато пристигнахме там, просто ни гледаха в ръцете. След 36 часа на системи състоянието на децата не се подобри. Не бяха яли вече три дни, не задържаха течност в телцата си и повръщаха кръв, която имаха и в изпражненията си ", така майката описва пред Mirror ужаса, който е преживяла.



" Дъщеричката ни не можеше да ходи, да говори, дори нямаше сили да държи главичката си изправена. В този момент вече започнах да се съмнявам в способностите на лекарите и сестрите ", казва майката.
Когато родителите решили да напуснат болницата с децата, пред тях се изправили бодигардове с насочено оръжие. Семейството се принудило да потърси контакт с английското посолство.

За щастие оттам им изпратили две линейки, които откарали всички в друга болница и едва там били диагностицирани със салмонела.
Родителите обвиняват туристическата агенция, че не е взела никакви мерки. Оттам до момента няма официален отговор.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР