Премиерът на Испания Педро Санчес посочи днес, че е готов

...
Премиерът на Испания Педро Санчес посочи днес, че е готов
Коментари Харесай

Испанският премиер е готов да се ваксинира публично срещу COVID-19

Премиерът на Испания Педро Санчес посочи днес, че е готов да се ваксинира публично срещу COVID-19 по примера на избрания президент на САЩ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, предаде Франс прес.

Държавникът социалист увери, че ще го направи " без никакви съмнения, не само като глава на правителството, но и като гражданин ", за да окуражи другите да сторят същото. Той отговори снощи на въпроси на испанската телевизия Телесинко, уточнява АФП.

В САЩ Байдън и бившите президенти Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, Джордж У. Буш и Бил Клинтън вече заявиха, че също са готови да се имунизират публично срещу коронавируса.

Помолен да коментира в петък от онлайн изданието " Брют ", френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на отговори: " Изобщо няма да направя обратното на това, което препоръчвам за населението. Нямаме същата стратегия във ваксинацията като тях. Съответно днес не казваме на хората " ваксинирайте се ", " ваксинирайте се " с всичка сила ".

Испанското правителство съобщи в петък, че смята да ваксинира 15-20 милиона души в страната с 47-милионно население до май или юни, включително 2,5 милиона до края на февруари.

Испания е сред най-силно пострадалите от пандемията държави в Европа с над 47 000 жертви на вируса и над 1,7 милиона открити случая на болестта. През последните седмици обаче ситуацията се подобри и репродукцията на вируса спадна до 193 случая на 100 000 жители за 14 дни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16534  Брънзалов: Личните лекари още не са получили спомагателните 1000 лева за ноември Брънзалов: Личните лекари още не са получили спомагателните 1000 лева за ноември  Нови над 23 000 случая на ковид в Германия Нови над 23 000 случая на ковид в Германия  Д-р Аспарух Илиев от Берн изясни дали РНК имунизацията трансформира ДНК-то ни Д-р Аспарух Илиев от Берн изясни дали РНК имунизацията трансформира ДНК-то ни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР