Премиерата на новият филм от поредицата Transformers ще се състои

...
Премиерата на новият филм от поредицата Transformers ще се състои
Коментари Харесай

Класическо Porsche 911, Nissan GT-R и Camaro в новия филм от поредицата Transformers

Премиерата на новият филм от поредицата Transformers ще се състои на 24 юни 2022 година, което означава, че снимките на една от най-популярните продукции на автомобилна тематика тече с пълна сила. Това потвърждават и кадри, споделени от режисьора на филма – Стивън Кейпъл джуниър в Instagram. Двата кадъра са от снимките на Transformers в Перу и на него се виждат част от автомобилите, които ще участват в новото издание от поредицата. Неговата тематика ще е от края на миналия век, което донякъде обяснява и избора на конкретните модели.

Първият кадър показва режисьора с главния герой Optimus Prime под формата на камион Peterbilt 379, както и друго от добре познатите „ лица “ – Bumblebee в ролята на който ще влезе Chevrolet Camaro от второ поколение. Интересно Porsche 911 964 RS 3.8 пък ще се подвизава във филма като Mirage, а класически бус Volkswagen T1 ще участва като Wheeljack. Класическото Ducati на преден план ще влезе в ролята на Arcee.



Следващият кадър показва другата част от героите във филма в ролята на които ще влязат интересно направен камион Mack в ролята на Scourge, както и Nissan Skyline R33 GT-R заемащ мястото на Nightbird. Виждаме и пътна помощ GMC, чиято роля все още не знаем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР