През последното денонощие в Бразилия са били установени над 28

...
През последното денонощие в Бразилия са били установени над 28
Коментари Харесай

Бразилия с над 28 хиляди нови случая на коронавирус, Мексико с 5500

През последното денонощие в Бразилия са били установени над 28 хиляди нови случая на коронавирус. 713 човека са починали, съобщи министерството на здравеопазването, цитирано от ТАСС.

Общият брой на регистрираните заразени в Бразилия доближава 5,170 милиона. Страната е на трето място в света по този показател след САЩ и Индия.

152 460 човека са починали. Бразилия е втора в мрачната статистика след САЩ, цитира БТА.

През последното денонощие в Мексико са били потвърдени над 5500 нови заразени. 387 души са починали, предаде Ройтерс, като се позова на министерството на здравеопазването.

Потвърдените случаи на коронавирус в Мексико доближават 835 хиляди. Правителството обаче признава, че реалният им брой вероятно е много по-висок, отбелязва Ройтерс.

85 285 човека са починали. Мексико е на четвърто място в черната статистика след САЩ, Бразилия и Индия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13337  Броят на умрелите от COVID-19 в Аржентина надвиши 25 000, Перу отваря Мачу Пикчу Броят на умрелите от COVID-19 в Аржентина надвиши 25 000, Перу отваря Мачу Пикчу  Леглата в лечебните заведения в Румъния не стигат Леглата в лечебните заведения в Румъния не стигат  Полски лекари приканиха управляващите да им окажат поддръжка поради растежа на болните с ковид Полски лекари приканиха управляващите да им окажат поддръжка поради растежа на болните с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР