През последните 24 часа още 37 души са починали от

...
През последните 24 часа още 37 души са починали от
Коментари Харесай

Заразените с коронавируса в Турция станаха 10 827, 168 души са починали

През последните 24 часа още 37 души са починали от коронавируса в Турция, с което общият броя на жертвите на Ковид-19 в страната достигна 168 души, съобщи в Туитър турският здравен иминистър Фахреттин Коджа, предаде Анадолската агенция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3280
Министърът посочи, че за последното денонощие са направени 11 535 теста и са установени още 1 610 нови случая на заразени с коронавирус в страната, с което общият брой на заразените е достигнал 10 827 души.

Карантина по райони - нова мярка за борба с COVID-19 в Турция

До момента в страната са направени общо 76 981 теста. Министърът съобщи, че 725 пациенти с коронавирус са в интензивни отделения, а 523 са интубирани. Оздравелите са 162-ма, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3280  Чехия удължава ограничаващите ограничения поради ковид Чехия удължава ограничаващите ограничения поради ковид  Херо Мустафа похвали ген. Мутафчийски и властта за битката с ковид Херо Мустафа похвали ген. Мутафчийски и властта за битката с ковид  Скок в потреблението на Скайп поради ковид Скок в потреблението на Скайп поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР