През последните 24 часа в Хърватия е регистриран само един

...
През последните 24 часа в Хърватия е регистриран само един
Коментари Харесай

Само един нов случай на COVID-19 в Хърватия през последното денонощие

През последните 24 часа в Хърватия е регистриран само един нов случай на заразяване с COVID-19, съобщиха властите, цитирани от Хина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8456
От първия потвърден случай в страната на 25 февруари до момента са били тествани 61 482 души, включително 618, които са тествани през последните 24 часа, допълва БТА.

Четири нови случая на COVID-19 в Хърватия за последните 24 часа

В момента шестима пациенти са на респиратори. Общият брой на заразените е 2244, като около 90 процента от тях са се възстановили.

Регистрирани са 99 смъртни случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8456  Нетаняху: Израел ще се опълчи на експанзията на Иран и опитите му да се укрепи в Сирия Нетаняху: Израел ще се опълчи на експанзията на Иран и опитите му да се укрепи в Сирия  Броят на жертвите на ковид в Испания набъбна със 70 Броят на жертвите на ковид в Испания набъбна със 70  Нови 67 случая на ковид са регистрирани в Сърбия през последното денонощие Нови 67 случая на ковид са регистрирани в Сърбия през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР