През последните 24 часа в Румъния са установени още 165

...
През последните 24 часа в Румъния са установени още 165
Коментари Харесай

165 заразени с COVID-19 в Румъния за последното денонощие, броят на жертвите нарасна на 755

През последните 24 часа в Румъния са установени още 165 случая на заразяване с новия коронавирус, с което общият брой на инфектираните достигна 12 732, предаде агенция Аджерпрес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7012
Групата за стратегическа комуникация към правителството съобщи днес, че починалите в резултат на COVID-19 са 755. Общо 4547 румънци са оздравели от болестта до момента. Под интензивни медицински грижи остават 265 пациенти.

Групата за стратегическа комуникация съобщи още, че в чужбина има 2349 румънски граждани, заразени с новия коронавирус. Смъртните случаи сред румънската диаспора са 93 към днешна дата.

Близо 300 румънски полицаи са заразени с новия коронавирус

Аджерпрес съобщи днес и за 70-годишна жена, заразена с новия коронавирус, която е сложила край на живота си в болница в Къмпулунг. Жената е била приета на 22 април, а на следващия ден е била потвърдена диагнозата. Тя е страдала от хронична бъбречна недостатъчност. От 28 април е била лекувана и за депресия. През нощта на петък срещу събота е била проверявана няколко пъти от медицинския персонал в болницата, но сутринта била намерена мъртва, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7012  Вижте най-новите данни за COVID-19 за Словения, Хърватия и Босна и Херцеговина Вижте най-новите данни за COVID-19 за Словения, Хърватия и Босна и Херцеговина  Бдение в памет на умрялата лекарка от Сливен  Бдение в памет на умрялата лекарка от Сливен   Томислав Дончев за Румен Радев: Опасна болест е политическата глухота Томислав Дончев за Румен Радев: Опасна болест е политическата глухота
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР