През лятото на 2021 г. Великобритания може да се върне

...
През лятото на 2021 г. Великобритания може да се върне
Коментари Харесай

Здравен министър: При наличие на успешна ваксина животът ще се нормализира през лятото на 2021 г.

През лятото на 2021 г. Великобритания може да се върне към нормалното си ежедневие отпреди карантината, ако в началото на годината разполагаме с надеждна масова ваксина срещу коронавируса, заяви пред телевизия Ай Ти Ви министърът на здравеопазването Мат Хенкок, цитиран от БТА.

На брифинг главният здравен инспектор на Великобритания Крис Уити днес предупреди, че разпространяването на COVID-19 в страната продължи по настоящата си траектория, броят на смъртните случаи, пряко причинени от вируса, ще продължи да расте, вероятно експоненциално.

Премиерът Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е обсъди през уикенда с министрите как да реагира правителство на нарастващия брой заразени, достигнал равнищата от края на май.

По-късно тази седмица се очаква кабинетът да обяви редица краткосрочни ограничителни мерки за забавяне на разпространението на болестта. Очаква се Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е да направи изявление по въпроса утре.

Числеността на заразените с коронавируса във Великобритания се удвоява на всеки седем дни, и ако този темп се запази, в средата на октомври ще има по около 50 000 нови случая на ден, каза на телевизионен брифинг главният научен съветник на правителството Патрик Валънс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12406  Учителка в детска градина в Смолян положителна за COVID-19 Учителка в детска градина в Смолян положителна за COVID-19  Чешкото здравно министерство ще бъде управлявано от епидемиолога професор Роман Примула Чешкото здравно министерство ще бъде управлявано от епидемиолога професор Роман Примула  Педро Санчес употребява девиза на България, с цел да окуражи испанците Педро Санчес употребява девиза на България, с цел да окуражи испанците
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР