Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен ...

Тръмп призова към спокойствие след съобщения за готвени протести на негови привърженици.


Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския призова американците към спокойствие след съобщенията, че се готвят нови протести из цялата страна, предадоха световните агенции.

"След съобщенията за готвени нови демонстрации приканвам да няма НИКАКВО насилие, НИКАКВО нарушаване на закона и НИКАКЪВ вандализъм. Не подкрепям такива неща, те не са това, което е Америка. Призовавам ВСИЧКИ американци да помогнат за успокояване на напрежението. Благодаря ви", се казва в изявление на Тръмп.

Всичко по темата: Размириците в Капитолия 114 Лидерът на републиканците в Камарата на представителите: Тръмп е отговорен за атаката срещу Капитолия Лидерът на републиканците в Камарата на представителите: Тръмп е отговорен за атаката срещу Капитолия Нанси Пелоси: Тръмп е опасен за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност Нанси Пелоси: Тръмп е опасен за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност Самоуби се един от обвинените за щурма на Капитолия Самоуби се един от обвинените за щурма на Капитолия

Източник: novini.bg