Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп призова към спокойствие след съобщения за готвени протести на негови привърженици

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския призова американците към спокойствие след съобщенията, че се готвят нови протести из цялата страна, предадоха световните агенции.

" След съобщенията за готвени нови демонстрации приканвам да няма НИКАКВО насилие, НИКАКВО нарушаване на закона и НИКАКЪВ вандализъм. Не подкрепям такива неща, те не са това, което е Америка. Призовавам ВСИЧКИ американци да помогнат за успокояване на напрежението. Благодаря ви ", се казва в изявление на Тръмп.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 114  Лидерът на републиканците в Камарата на представителите: Тръмп е виновен за офанзивата против Капитолия Лидерът на републиканците в Камарата на представителите: Тръмп е виновен за офанзивата против Капитолия  Нанси Пелоси: Тръмп е рисков за Съединени американски щати и би трябвало да бъде отхвърлен от служба Нанси Пелоси: Тръмп е рисков за Съединени американски щати и би трябвало да бъде отхвърлен от служба  Самоуби се един от упрекнатите за щурма на Капитолия Самоуби се един от упрекнатите за щурма на Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР