Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро отново призова за разхлабване на

...
Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро отново призова за разхлабване на
Коментари Харесай

Жаир Болсонаро: Мерките срещу Covid-19 са прекалени

Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро отново призова за разхлабване на карантинните мерки и отваряне на магазини и бизнеси. Той заяви това въпреки че страната му стана втората в света, регистрирала над 50 000 свързани с коронавирус смъртни случаи, съобщи Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9653
Болсонаро отбеляза, че начинът, по който се действа насред пандемията „ може би малко прекален “ и че мерките, предприети срещу заболяването, не трябва да нанасят по-големи щети от самата пандемия.

654 са жертвите на COVID-19 в Бразилия за денонощие

Настояването на президента икономиката да е приоритет раздели дълбоко обществото, а двама здравни министри напуснаха постовете си заради разногласията с държавния глава.

Той също така е в конфликт с губернатори на щати, които въведоха карантина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9653  Рияд: Без чужденци на хаджа! Рияд: Без чужденци на хаджа!  Нови 214 случая на ковид са регистрирани в Румъния Нови 214 случая на ковид са регистрирани в Румъния  Броят на инфектираните с ковид в Русия наближава 600 000 Броят на инфектираните с ковид в Русия наближава 600 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР