Президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на

...
Президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Русия може да победи коронавируса за по-малко от 3 месеца, смята Путин

Президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През заяви днес, че Русия може да победи коронавируса за по-малко от три месеца, ако бързо въведе строги мерки, предаде Ройтерс.

Вчера, в телевизионно обръщение към нацията, Путин обяви нови мерки за забавяне разпространението на коронавируса, една от които е например следващата седмица да бъде неработна за много от руснаците, а хората са призовани да си останат у дома.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2675
За Америка и саможертвата - готова ли е страната?

Днес руският президент обсъди тези мерки на излъчена на живо по телевизията среща с предприемачи.

" Това са принудителни мерки, те са временни и принудителни. Но колкото по-ефективни са и, честно казано, колкото по-строги са, толкова по-кратки ще са те. Тогава този период ще бъде намален ", каза Путин.

" Ние определено ще излезем (от тази ситуация). Надявам се това да стане дори по-скоро, отколкото вие казахте (два-три месеца) ", заяви той.

Руското правителство внесе законопроект в парламента, даващ му правомощия да обяви извънредно положение в цяла Русия или в части от нея.

Министърът на отбраната Сергей Шойгу заяви, че ведомството му строи 16 центъра за инфекциозни болести и възнамерява да завърши първите осем от тях до 30 април, а останалите до 16 май.
Говорителя на Кремъл Дмитрий Песков каза днес, че в Русия дефакто няма епидемия от коронавирус и Кремъл се надява, че ще е възможно тя да бъде предотвратена. И все пак трябва да сме готови за най-лошия сценарий, заяви Песков, цитиран от ДПА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2675  29 свещи за България и медиците възпламени Росен Марков във Варна 29 свещи за България и медиците възпламени Росен Марков във Варна  Коронавирус: Нови насоки, с цел да продължи транспортът на товари по въздух Коронавирус: Нови насоки, с цел да продължи транспортът на товари по въздух  Френските служители на реда останаха без маски, заплашват да спрат да управляват спазването на карантината Френските служители на реда останаха без маски, заплашват да спрат да управляват спазването на карантината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР