Преди около месец от Genesis показаха първият електрически модел в

...
Преди около месец от Genesis показаха първият електрически модел в
Коментари Харесай

Повече подробности за първия електрически Genesis

Преди около месец от Genesis показаха първият електрически модел в своята гама – GV60. Кросоувърът бе представен с няколко снимки и без подробна техническа информация, но ето че сега тя вече е налична. Корейският SUV очаквано споделя доста с Ioniq 5 и KIA EV6 и подобно на тях пристига със задно задвижване или версия с два електромотора и задвижване на четирите колела.
`Повече

Според информацията, разкрита за корейския пазар, базво GV60 пристига със задно предаване и електромотор с мощност от 225 конски сили и максимален въртящ момент от 350 нютон метра. Добавен електромотор в предната част пък задвижва и предните колела, за да генерира максимална мощност от 314 конски сили и максимален въртящ момент от 605 нютон метра.
`Повече

Най-мощната Performance версия генерира 429 конски сили и максимален въртящ момент от 605 нютон метра, а Boost режим може да достави до 483 конски сили и 700 нютон метра в рамките на 10 секунди. Именно тогава GV60 успява да ускори от 0 до 100км/ч за точно 4 секунди.
`Повече

Батерията ще е с капацитет от 77.4кВч и ще поддържа бързо зареждане с до 350кВ. В такъв случай зареждането от 10 до 80% ще отнема 18 минути. Подобно на останалите два корейски модел, GV60 също поддържа двупосочно зареждане и може да отдава до 3.6kW.
`Повече

Базовата версия със задно предаване може да измине около 451 километра, докато тази с AWD ще изтощи батерията си 50 километра по-рано. Най-мощната версия пък разполага с пробег от 368 километра, според данните на Genesis.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР