Преди две седмици от Apple представиха своите флагмани при смартфоните

...
Преди две седмици от Apple представиха своите флагмани при смартфоните
Коментари Харесай

Лъжа ли е 120Hz дисплей на Apple?

Преди две седмици от Apple представиха своите флагмани при смартфоните в лицето на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Наред с новите камери и подобрената производителност, двата смартфона се възползват и от една дългоочаквана функция, засягаща дисплея. За първи път при iPhone бе показан телефон с честота на опресняване от 120Hz.
`Лъжа

Заедно с това от Apple представиха и така наречената версия ProMotion, която позволява адаптиране на честотата на опресняване от 10Hz до 120Hz при различни ситуации. Така например когато скролвате между снимки може да използвате 120Hz, а когато разглеждате галерията неподвижно да използвате едва 10Hz за по-добър живот на батерията.
`Лъжа

Оказва се, че това не е така при всички приложения или поне не за сега. Различни разработчици са забелязали, че приложения различни от тези на Apple са ограничени до 60Hz, предават от 9to5Mac. За сега не е ясно дали това е недоразумение, което ще бъде поправено с някои от следващите ъпдейти или от Apple просто са ограничили разработчиците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР