Пред Общинския съвет на Белград започнаха да се събират приятели

...
Пред Общинския съвет на Белград започнаха да се събират приятели
Коментари Харесай

Покъртително! Поклонението пред Шабан - писъци и плач на умряло!

Пред Общинския съвет на Белград започнаха да се събират приятели и близки на трагично загиналия Шабан Шаулич, съобщава сръбският " Блиц ".

В 11 часа местно време започна поклонението пред Краля на сръбската музика.

Днес е най-тъжният ден, както за семейство Шаулич, така и за всички големи творци в Сърбия, които се радваха на таланта на изпълнителя. Припомняме, че той почина на 17 февруари, след като пиян шофьор без книжка предизвика тежка катастрофа на магистрала край германския град Дормтунд.



Тялото на Шабан до вчера беше в Германия, а след това беше транспортирано в западната ни съседка. Още от 10 часа пред Съвета започнаха да се събират близки на певеца, които за последно да му отдадат почит.



Всички членове на семейството са на поклонението, а внукът му Лука Аджич пристигна от Белгия. Изданието твърди, че в къщата на Шабан е имало шокиращо сцени. Близките на Шаулич са крещели, докато се събират и после заедно са отишли към поклонението.



Зорка Брунклик и Кемис, Раде Йорович, Даяна Паунович, Снеки Бабич, Бене Ружич дойдоха на печалното събитие, а дъщерята на певеца Илда Саулич дойде видимо потресена.



След поклонението Шабан ще бъде погребан в 15:00 местно време В Алеята на заслужилите граждани на Новото гробище в Белград



Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР