Правителството на Черна гора съобщи, че всички пациенти, заболели от

...
Правителството на Черна гора съобщи, че всички пациенти, заболели от
Коментари Харесай

Черна гора: Всички болни от COVID-19 в страната са излекувани

Правителството на Черна гора съобщи, че всички пациенти, заболели от COVID-19 в страната, вече са оздравели, предаде ТАСС, цитирайки пресслужбата на черногорското правителство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8480
" В нашата страна вече няма заразени с вируса COVID-19. Черна гора до 17 март, когато беше потвърден първият случай на заразяване, бепоследната европейска страна без вируса ", се посочва в съобщението, цитирано от БТА.

Според данни на Института за обществено здраве на Черна гора от началото на пандемията в страната са се разболели 324 души, като 9 от тях са починали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8480  Гърция възвърне фериботните транспорти до всички острови Гърция възвърне фериботните транспорти до всички острови  Бум на резерваци в къмпингите в Гърция Бум на резерваци в къмпингите в Гърция  Доц. Георги Попов от ВМА подсети какво укрепва имунитета ни

Доц. Георги Попов от ВМА подсети какво укрепва имунитета ни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР