Полските данъчни и митнически служби са конфискували около 430 хиляди

...
Полските данъчни и митнически служби са конфискували около 430 хиляди
Коментари Харесай

Полша бори коронавируса с 430 000 литра водка

Полските данъчни и митнически служби са конфискували около 430 хиляди литра водка, които възнамеряват да пуснат за процедури за дезинфекция, които се провеждат в рамките на борбата с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2446
Първоначално водката и спиртът са били иззети като улики в рамките на съдебни процеси, а после и конфискувани. А сега, вместо да унищожат алкохола, властите ще го прехвърлят на съответните служби - за дезинфекция на сгради, отделни помещения и градски транспорт, заявява представителят на регионалната митническа служба Марта Розяк.

Агенция " Митници ": Има достатъчно суровини за производство на спирт и дезинфектанти

Пожарникарите от град Олщин в североизточната част на страната вече са получили хиляда литра чист алкохол, общо 2,5 хиляди литра са изпратени в две местни болници и още една в Елблонг. Също така конфискуваните продукти през следващите дни ще бъдат прехвърлени на полицията, граничните служители и правителствените агенции, съобщава БНР.

В Полша, особено в североизточната част на страната, често се срещат нелицензирани производители, които произвеждат бимбер и самогон, за който има голямо търсене в селата и струва много поевтино от лицензирания алкохол.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2446  Европейски Съюз утвърди финансова помощ от 53 милиона евро за Черна гора Европейски Съюз утвърди финансова помощ от 53 милиона евро за Черна гора  Военните построиха за три часа полева болница с 300 кревати в Русе Военните построиха за три часа полева болница с 300 кревати в Русе  Предприемачи от Пазарджик стартират дарителска акция в помощ на МБАЛ и Спешна помощ Предприемачи от Пазарджик стартират дарителска акция в помощ на МБАЛ и Спешна помощ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР