По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени

...
По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени
Коментари Харесай

Още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19

По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени от Националната референтна лаборатория протоколи, още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19. Това съобщиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8561
Петима от излекуваните са от Дома за стари хора в село Гара Орешец, а едно лице е лекувано и изписано от МБАЛ „ Света Петка “-Видин.

Отменят карантината в разградското село Ясеновец

Към 10,00 ч. на 26.05.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 183, като 45 от тях са медицински служители. 19 лица, положителни за COVID-19, са починали. Излекуваните са 62, като 30 от тях са медицински специалисти.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8561  Кремъл: Ще се поинтересуваме от здравето на Рамзан Кадиров Кремъл: Ще се поинтересуваме от здравето на Рамзан Кадиров  Агенция Франс Прес: Ангела Меркел пое сериозен риск Агенция Франс Прес: Ангела Меркел пое сериозен риск  В Хасково са взети едвам две проби за ковид В Хасково са взети едвам две проби за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР