Пет нови случая на коронавирус са регистрирани за последното денонощие

...
Пет нови случая на коронавирус са регистрирани за последното денонощие
Коментари Харесай

Пет нови случая на коронавирус са регистрирани за денонощие в Русенско

Пет нови случая на коронавирус са регистрирани за последното денонощие в Русенско. Това съобщиха от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10424
Става дума за четирима мъже от Русе и 54-годишна жена от град Бяла.

Жената, както и един от мъжете, който е на 37 години, са под домашна карантина. И двамата са в добро общо състояние. Останалите трима заразени - на 28, на 40 и на 60 години, са настанени за лечение в Белодробната болница в Русе. Те са в стабилно състояние, но са с двустранна пневмония. Сред симптомите и при тримата са отпадналост, повишена температура и кашлица.

Общият брой на диагностицираните с COVID-19 от Русенско вече е 67.

Активните случаи са 46, като от тях 28 души са на домашно лечение, а други 18 са настанени в болница. Един от пациентите - 67-годишен мъж, е интубиран.

От Областния оперативен щаб информират, че 21 души са излекувани от COVID-19 в областта. От Белодробната болница в Русе вчера са изписани 58-годишен мъж и 64-годишна жена, които са от област Разград.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10424  Русия записва 6248 нови инфектирани от COVID-19 през последното денонощие Русия записва 6248 нови инфектирани от COVID-19 през последното денонощие  Учени откриха рисково антитяло в кръвта на пациенти с COVID-19 Учени откриха рисково антитяло в кръвта на пациенти с COVID-19  Макрон: Франция би трябвало да направи наложителни маските на закрити публични места Макрон: Франция би трябвало да направи наложителни маските на закрити публични места
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР