Пет години след лансирането си Peugeot 3008 чества милионния си

...
Пет години след лансирането си Peugeot 3008 чества милионния си
Коментари Харесай

Милионното Peugeot 3008 слезе от поточната линия на завода в Сошо

Пет години след лансирането си Peugeot 3008 чества милионния си брой, произведен в завода в Сошо. Един от най-продаваните автомобили на марката, отбеляза милионния автомобил излязъл от поточните линии, в лицето на PEUGEOT 3008 Hybrid.

Най-новото поколение Peugeot 3008 премина границата от един милион произведени автомобила. Още преди пазарното си лансиране моделът печели признанието на експертите. Той получи седемдесет и шест награди в цял свят, включително престижното отличие Автомобил на годината в Европа за 2017 г.

Във Франция Peugeot 3008 е лидер в своя сегмент още от първия си месец на пазара. В Европа моделът заема второ място в SUV сегмента през 2021 г. Peugeot 3008 държи силни позиции и в Южна Европа, където е на първо място в продажбите в Португалия и на второ в Италия и Испания.

`Милионното

Европейските продажби представляват 65% от общите продажби на Peugeot 3008. Извън Европа неговите основни пазари са Турция, Израел, Япония и Египет. Над 80% от продажбите на Peugeot 3008 са версии с автоматична скоростна кутия, а почти 38% са с по-високите нива на оборудване, което идеално илюстрира препозиционирането на PEUGEOT към луксозния сегмент.

Peugeot 3008 предлага системи в помощ на водача от най-ново поколение, както и Peugeot i-Cockpit® с нов висококачествен дисплей и нов 10-инчов сензорен екран с висока резолюция. Моделът е идеалното въплъщение на стратегията „ Силата на избора “ с предложения за plug-in хибридни двигатели със задвижване на две или четири колела и двигатели с вътрешно горене, съчетавайки ефективност и удоволствие зад волана.

Peugeot 3008 печели клиентите благодарение на динамичните си качества и отличителен, модерен екстериорен дизайн. Интериорът с i-Cockpit® предлага технологична и уютна атмосфера - една много различна среда, в която клиентите се чувстват удобно и която постига едно от най-високите нива на удовлетвореност в Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР