Париж, Франция. Екип на от мястото на събитието. След автомобилното

...
Париж, Франция. Екип на от мястото на събитието. След автомобилното
Коментари Харесай

DS Aero Sport Longue – френска елегантност и невероятно ускорение

Париж, Франция. Екип на от мястото на събитието.

След автомобилното изложение в Мюнхен се отправяме директно към Париж, където ни очаква премиера нов модел от луксозния френски бранд– DS. Докато чакаме това да се случи, обаче, обръщаме внимание на един доста интересен концепт, който трябваше да дебютира на автомобилното изложение в Женева през 2020 година.
`DS

DS Aero Sport Longue е петметров концепт с интересни и футуристични форми. Електрическият му характер си личи още при вглеждане в предната част, където липсата на решетка е умело прикрита с форми от черен пиано лак, продължаващи по предния капак.
`DS

Светлините, които са главен акцент при повечето модели на френската марка не правят изключение и тук. В предната част те са тънки с малки вертикални ивици, а в задната е заложено на диамантени форми в хоризонтална и вертикална посока.
`DS

Интериорът е също толкова смело решен като екстериора с екстравагантен волан, изрязан в горната си част. Образ от камерите заменили страничните огледала се изобразява в два вертикални екрана на двете врати, дисплеят на инфотеймънт системата изглежда, че е вграден в централната част на таблото.
`DS

Освен смелата визия, концепта показва и завидни технически характеристики с мощност от 680 конски сили и пробег от 680 километра с едно зареждане. Ускорението от своя страна пък отнема точно 2.8 секунди за спринт до 100км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР