Папа Франциск покани днес католиците да се молят с него

...
Папа Франциск покани днес католиците да се молят с него
Коментари Харесай

Папата Франциск: Молете се с мен чрез мобилно приложение

Папа Франциск покани днес католиците да се молят с него по интернет. Главата на Римокатолическата църква направи това, докато представяше днес профила си в мобилното приложение " Клик ту прей " ( " Кликни, за да се помолиш " ).

То ще бъде официалното мобилно приложение на папската интернет платформа Световна молитвена мрежа (Worldwide Prayer Network), се казва в съобщение на Светия престол. Когато изберат секцията " Да се помолим с папата " в мобилното приложение или на страницата на приложението в интернет, католиците могат да видят за какво възнамерява да се моли папата през съответния месец. Другата секция " Да се помолим с мрежата " е " пространство, където потребителите (сред които папа Франциск) могат да споделят молитвите си с други ", се обяснява в комюникето.
Целта е да се създаде платформа, която да позволи на хората " да придружат папата в мисията на състрадание към света ". Освен в " Клик ту прей " Франциск има профили в Туитър и Инстаграм.
82-годишният папа обаче нееднократно е предупреждавал, че използването на социални мрежи крие опасност да доведе до намаляване на реалното общуване между хората.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР