О‘Джей Симпсън предупреди Бил Козби за опасностите, които ще го

...
О‘Джей Симпсън предупреди Бил Козби за опасностите, които ще го
Коментари Харесай

Легендарният О‘Джей Симпсън със злокобно предупреждение към Бил Козби какво правят с изнасилвачите в затвора

О‘Джей Симпсън предупреди Бил Козби за опасностите, които ще го дебнат зад решетките, понеже „ на изнасилвачите не се гледа с добро око в затвора “. Това заяви пред „ Дейли мейл “ легендарният бивш футболист, съден и оправдан в „ процеса на века “ в САЩ, който е изкарал и 9 години зад решетките заради грабеж.

81-годишният комик Бил Козби беше отведен в затвор в покрайнините на Филаделфия, след като беше осъден на от 3 до 10 години за това, че дрогирал и изнасилил Андреа Констанд преди повече от 10 години.

Симпсън, който беше освободен от затвора миналия октомври, след като излежа само 9 от общо 33 години затвор за въоръжен грабеж и отвличане, заяви, че никой надзирател няма да се нагърби да закриля Козби заради престъпленията му и напредналата му възраст.

„ Ще трябва да го сложат в защитена килия, защото е нужна само една откачалка, нали разбирате. Проблемът, естеството на престъплението – на изнасилвачите не се гледа с добро око в затвора “, заяви 71-годишният Симпсън по време на игра на голф в Невада.

„ С неговото здраве и на неговата възраст и естеството на престъплението никой директор на затвор няма да се хване да го защитава “, каза бившият футболист. Той изрази увереност, че сигурно ще се намерят затворници, които да го пазят, но по-добре би било да го пуснат под домашен арест.

Осъденият комик би трябвало да лежи в затвора на Колигвил, Пенсилвания, макар че първите си дни ще прекара в затвора на окръг Монтгомъри. След като бъде преместен в Колигвил, медицински екип ще оцени неговото психическо и физическо състояние и от какви медицински грижи ще има нужда.

Затворът е чисто нов и за него казват, че е едва ли не произведение на изкуството. Въпреки това Козби може да изживее истински шок, тъй като затворници вече са се оплакали от „ ограничения достъп до вода “ и изключително строгия режим за телефонни разговори.

Комикът вече пристигна в щатския затвор „ Швениксвил “ в Пенсилвания. Той бил посрещнат като истинска звезда, според tmz.com. Персоналът и охранителите били удивени от срещата си с него.

В сряда сутринта Козби звъннал по телефона на съпругата си Камил, а надзирателите се колебаели дали да прекъснат разговора на затворник NN7687.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР