Още една паралелка в Пловдив излиза в режим на онлайн

...
Още една паралелка в Пловдив излиза в режим на онлайн
Коментари Харесай

Първолак от Пловдив е заразен с коронавирус

Още една паралелка в Пловдив излиза в режим на онлайн обучение от днес.

Причината е положителна проба на COVID-19 при първокласник от СУ " Св. Константин Кирил Философ ".

Продължават да учат дистанционно и в електронна среда и третокласниците от „ Св. Паисий Хилендарски “, в чиято паралелка бе установен първият случай на инфекцията в пловдивско училище от началото на учебната година.

" Детето в момента е добре ", съобщи за новия случай в предаването " Точно днес " на Радио Пловдив Иванка Киркова, началник на РУО Пловдив. Тя напомни, че Регионалната Здравна инспекция е препоръчала целият клас да е под карантина. Спазват се насоките й и за засилена дезинфекция в училището, продължава обследването. Междувременно ръководството уведомява и родителите на децата от другите класове.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12380  Експерти: COVID-19 в учебните заведения няма, всички случаи са импортирани Експерти: COVID-19 в учебните заведения няма, всички случаи са импортирани  Проф. доктор Тодор Кантарджиев предвижда дали COVID-19 отново ще наложи всеобща изолираност Проф. доктор Тодор Кантарджиев предвижда дали COVID-19 отново ще наложи всеобща изолираност  Проф. Витанов: Лошият вид за септември месец е положителният вид за октомври Проф. Витанов: Лошият вид за септември месец е положителният вид за октомври
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР