Още във вчерашния ден прокуратурата е поискала от съда и

...
Още във вчерашния ден прокуратурата е поискала от съда и
Коментари Харесай

Арнаудова за издънката на Ценко Чоков: В 19:30 часа той е бил в столично заведение, където е употребявал...

Още във вчерашния ден прокуратурата е поискала от съда и днес ще бъде разгледано нашето искане за изменение на мярката от домашен арест на Ценко Чоков в задържане под стража, тъй като сме установили, че има доказателства за отклонение и неизпълнение на задълженията на самото подсъдимо лице. Това заяви в ефира на Нова тв говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обстоятелствата, които станаха публично известни през ефира и медиите, категорично сочат, че в 19:30 часа Ценко Чоков е бил в столично заведение, където се е хранил и употребявал напитки. Не е вярно това, че той се е връщал от зъболекар, както твърдеше съпругата му.

Вчерашните кадри и проверката от страна на МВР сочат, че заключението на експер. Смятам, че всички, които видяха тези снимки, могат да си направят изводи вещите лица колко са били обективни. Те отлично знаят кои са.

Когато съберем доказателства, ще обявим и нашите следващи действия.

Не мога да отговоря кой е подал сигнала, възможно е да е гражданин, или да е от МВР. За нас не е важно кой е направил снимката, ние вярваме на докладната записка на МВР и сме изискали информация как медиите са получили тази снимка.

Ценко Чоков е имал разрешение от Апелативния специализиран наказателен съд на 17 декември да посети стоматолог. Но това разрешение е за конкретно действие. В този случай му е дадено разрешение да отиде на стоматолог, но на 17 декември лицето е установено не в зъболекарски кабинет, а в хранително заведение в 19,30 часа. Нямаме информация дали Чоков е бил на стоматолог. Предстои да бъде установено дали е ходил въобще на стоматолог.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР