От днес в Хърватия влизат в сила по-строги епидемиологични мерки,

...
От днес в Хърватия влизат в сила по-строги епидемиологични мерки,
Коментари Харесай

Хърватия забранява прегръдките и целувките от днес

От днес в Хърватия влизат в сила по-строги епидемиологични мерки, които кризисният щаб обяви заради нарасналия брой на заразени с коронавирус през последните дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10376
Носенето на маски ще бъде задължително в магазините, обществения транспорт и медицинските заведения, предава Канал3.

Работещите в кафенета и ресторанти също трябва задължително да носят маски.

Въвеждат се нови правила и за събиране на повече от 100 души на едно място – посетителите трябва да носят маски, да се спазват стриктно хигиенните изисквания. Забранено е ръкуването, прегръдките и целувките.

МИА припомня, че от събота започнаха прилагането на по-строги мерки по границите, като за всички граждани от държави, които не са членове на ЕС е задължителен негативен тест за коронавирус с давност най-много два дни или 14-дневна самоизолация.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10376  Сух закон в РЮА Сух закон в РЮА  Близо 10 милиона деца по света може да не се върнат в учебно заведение след карантината Близо 10 милиона деца по света може да не се върнат в учебно заведение след карантината  Новите случаи на ковид в Индия са над 28 000 за денонощие Новите случаи на ковид в Индия са над 28 000 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР