От днес в Сърбия започва вторият учебен срок за основните

...
От днес в Сърбия започва вторият учебен срок за основните
Коментари Харесай

В Сърбия започна вторият учебен срок

От днес в Сърбия започва вторият учебен срок за основните и средните училища, съобщи Танюг. Представител на министерството на образованието заяви, че учениците от средните училища и по-големите класове на основното училище, чиито класове са разделени на две групи, ще продължат да ходят на училище както досега - една седмица онлайн и една - присъствено в училище. Този ритъм бе установен заради епидемията от коронавирус още през септември.

Когато обучението се провежда онлайн, това не означава, че учениците не ходят на училище. Обучението е същото като в училище с 30 минутни часове, заяви заместник-министърът на образованието Милош Благоевич.

Той каза, че се следи всички епидемиологични мерки да се спазват в училищата и те да бъдат безопасни за учениците.

Вторият срок за учениците в Сърбия вероятно ще бъде удължен с пет дни, а матурите вероятно ще бъдат отложени за есента, каза още Благоевич.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18452  От на следващия ден слагат втората доза ваксина на медици в Монтанско, получили първата през декември От на следващия ден слагат втората доза ваксина на медици в Монтанско, получили първата през декември  Проф. Ангелов: Не ме интересуват хотелиерите и ресторантьорите, а здравето на българските жители

Проф. Ангелов: Не ме интересуват хотелиерите и ресторантьорите, а здравето на българските жители  Изписаха шестмесечно бебе след лекуване на ковид в Шуменската болница Изписаха шестмесечно бебе след лекуване на ковид в Шуменската болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР