Онлайн търга Collecting Cars пусна за продажба едно много интересно

...
Онлайн търга Collecting Cars пусна за продажба едно много интересно
Коментари Харесай

Продава се Mitsubishi Galant с тунинг от... AMG

Онлайн търга Collecting Cars пусна за продажба едно много интересно Mitsubishi Galant, произведено през 1990 година. Специалното в случая е, че автомобилът е модифициран от специалисти от студиото AMG.
`Продава

Преди няколко десетилетия емблематичната компания, известна с работата си с Mercedes-Benz, си сътрудничи и с други марки. Заедно с японската марка тунерите пускат 500 седана Galant, които се отличават с външни и технически подобрения. Едно от тези копия вече е достъпно за закупуване, като цената му е 11 000 долара.
`Продава

Специалистите на AMG подготвят тези 500 екземпляра на Mitsubishi Galant E33A ексклузивно за японския пазар. Седаните се разпознават понеобичайния заден спойлер, 15-цоловите джанти в цвят на каросерията и AMG лога на броните и предните калници, които на пръв поглед може да се приеме като фалшиви.
`Продава

Салонът на доработения Galant е тапициран в черна и сива естествена кожа, разполага с дървена топка на лоста за скоростите и със специално изработена емблема на волана. По време на модификациите тунерите работят и върху двигателя.
`Продава

Специалистите пренастроиват блока за управление, подменят буталата и разпределителните валове, а също така монтират титаниеви пружини на клапаните. В резултат на работата мощността на двулитровия атмосферен мотор достига 170 конски сили. В момента този един екземпляр от 500-те модифицирани седана е с пробег от 125 000 километра и се намира в Хонг Конг.
`Продава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР