Около 200 болни от Ковид-19 в Армения чакат да бъдат

...
Около 200 болни от Ковид-19 в Армения чакат да бъдат
Коментари Харесай

Около 200 болни от COVID-19 в Армения чакат да бъдат приети в болница

Около 200 болни от Ковид-19 в Армения чакат да бъдат хоспитализирани. Причината е, че болниците в страната са пълни, заяви днес премиерът Никол Пашинян, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8974
Пашинян, който говори на онлайн брифинг, отбеляза, че двама човека са починали от причиняваното от новия коронавирус заболяване, тъй като за тях не е имало място в реанимация. Здравната система на Армения вече е претоварена, подчерта той, цитиран от БТА.

Арменският премиер обърна внимание, че на заседание националният оперативен щаб е бил близо до това да " въведе отново пълна карантина, но решихме, че това няма да спаси положението ". По думите му Армения преживява сега " най-критичната ситуация " за цялата пандемия.

С 547 нови заразени през последното денонощие общият брой на случаите в страната е достигнал 12 364, сочат данни на министерството на здравеопазването. От тях са починали 190, включително седем за изминалите 24 часа. 3720 човека вече са оздравели.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8974  От 20 юни българските туристи ще могат да пътуват до Кипър без прелиминарен тест за COVID-19 От 20 юни българските туристи ще могат да пътуват до Кипър без прелиминарен тест за COVID-19  Един умрял и 164 нови инфектирани с ковид в Испания през последното денонощие Един умрял и 164 нови инфектирани с ковид в Испания през последното денонощие  Рекорден растеж на инфектираните с ковид за денонощие в Молдова Рекорден растеж на инфектираните с ковид за денонощие в Молдова
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР