Обявеният за покойник Милчо Митов вече възкръсна и по документи.

...
Обявеният за покойник Милчо Митов вече възкръсна и по документи.
Коментари Харесай

Обрат за възкръсналия Милчо! Вече е напълно жив

Обявеният за покойник Милчо Митов вече възкръсна и по документи. Съдът в Червен бряг го обяви за жив, а решението влезе в сила от петък. По ирония на съдбата становището е подписано от съдия Виолета Николова, съобщава trafficnews.bg.

Същият магистрат с подобно решение обявява преди четири години Милчо за мъртъв, само на базата на показанията на сестрата и сина на 64-годишния мъж. Без изобщо той да е обявен за издирване.

Добрата новина за решението на съда завари Милчо в собствена квартира. Осигури му я млад мъж в Плевен, който предостави една от стаите на жилището, в което живее под наем.

Сега Милчо има дом, има топлина и много приятели. Няма обаче лична карта, тъй като заради липса на постоянен адрес не може да подаде заявление за нейното издаване.

Документът за самоличност е и спънката да бъде отворена банкова сметка на името на Милчо.

20-годишният Юри, който подслони Милчо, гледал видеото за него в интернет и разпознал по кадрите къде се намира стълбището, къде бездомникът спи вече четири години. Куриозното е, че Юри и Милчо се познават от три години. Засичали се, говорили са, но младежът не предполагал, че възрастният мъж е бездомник.

Милчо пък си траел за удивителната си история. Юри, който тренира борба, намерил възрастния мъж в 1 часа посред нощ и го завел у дома си.
Засега Милчо още няма мебели и печка, но пък добри хора вече са предплатили наема му. Получил е и куп дрехи и обувки.

Даже се почувствал знаменитост, след като 11-годишно момче го разпознало и поискало да се снима с него. " Обаче мен ме хвана срам и просто му отказах ", признава Милчо.

Толкова е щастлив, че дори простил на съдийката, която го зачеркнала от живите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР