Обединеното кралство отчете днес 367 нови смъртни на болни от

...
Обединеното кралство отчете днес 367 нови смъртни на болни от
Коментари Харесай

Великобритания отчита 367 смъртни случая от COVID-19

Обединеното кралство отчете днес 367 нови смъртни на болни от Ковид-19. Това е най-големия брой на жертвите за един ден от 27 май, показват правителствени данни, цитирани от Ройтерс.

Смъртността във Великобритания от вируса расте през този месец, а данните за днешния ден са сходни с тези от датата 30 март, когато те са били 374. Тогава беше изминала една седмица от парализиралата Обединеното кралство национална карантина, под която беше поставено то, за да бъде спряна вълната на разпространение на вируса.

Великобритания измерва смъртността от Ковид-19 по по-различен начин. За да се смята някой за починал от болестта, смъртта трябва да е настъпила до 28 дни от даването на положителния тест.

Британското правителство сега наложи нов набор от ограничения за цялата страна, в зависимост от сериозността на епидемичната обстановка в дадения район.

Данните за днес сочат, че броят на регистрираните нови случаи на Ковид-19 се е увеличил с 22 885 при 20 890 предишния ден.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13949  Кюстендил също е измежду рисковите области в страната Кюстендил също е измежду рисковите области в страната  Европейски Съюз предизвести, че в Европа няма да има задоволително ваксини против Коронавирус за всички до 2022 година Европейски Съюз предизвести, че в Европа няма да има задоволително ваксини против Коронавирус за всички до 2022 година  Ресторантьорите желаеха страната да поеме 80% от заплатите на чиновниците им Ресторантьорите желаеха страната да поеме 80% от заплатите на чиновниците им
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР