Няма нито едно отстъпление на министрите ни, правителството изпълнява своите

...
Няма нито едно отстъпление на министрите ни, правителството изпълнява своите
Коментари Харесай

Цветанов засрами БСП пред гости от Бундестага

Няма нито едно отстъпление на министрите ни, правителството изпълнява своите ангажименти. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в парламента по време на обсъждането на оставките и кандидатурите за нови министри.

„ Имаше изказване, че ние не сме се изказвали по вота на недоверие. Има обаче разлика, когато правителството внася такъв и когато някой друго го иска. Относно това, което беше казано днес, че нямаме визия за управлението на страната – искам да припомня на всички народни представители, че на избори всяка партия предлага управленска програма и приоритети. ГЕРБ получи най-висок резултат и заедно с „ Обединени патриоти “ направихме коалиционно споразумение “, каза още Цветанов и посочи, че общата програма се изпълнява.

„ Няма нито едно отстъпление на министрите ни и на декларираните приоритети, които сме направени в пленарна зала. Правителството изпълнява своите ангажименти. Ние не правим десант, ние винаги сме били с хората и сме били в диалог с тях. Това, което имаме като анализ на срещите, които БСП прави, за да представи визията си за България, мога да кажа, че това от самото начало е обречено на неуспех. Защото показвате, че депутатите, които в момента са избрани, не струват нищо. И вие изпращате съвсем нови депутати сред хората. А може би сте си направили една карта, с която искате да направите туристическа обиколка “, коментира Цветанов.

Той упрекна депутатите от БСП, че не стъпват в регионите си и не познават проблемите им. За пример той даде Банско, където социалистите обещавали развиването на целогодишен туризъм, а местните жители изтъкнали, че такъв вече има.

В края на изключително бурното и емоционално изказване Цветанов поздрави гостите в парламента от Бундестага и им благодари, че са наблюдавали дебатите. Депутатите от ГЕРБ ги аплодираха и станаха да ги поздравят. Цветанов захапа социалистите, че не са станали и така са изразили своето неуважение към гостите. Засрамени, няколко души от БСП все пак станаха.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР