Няма и седмица откакто новите iPhone XS и XS Max

...
Няма и седмица откакто новите iPhone XS и XS Max
Коментари Харесай

Изненада! Потребителите за новите iPhone XS и XS алармират за проблеми!

Няма и седмица откакто новите iPhone XS и XS Max са официално на пазара, а потребители вече алармираха за несъвършенства в иначе " най-подобрените " модели на Apple. Те съобщават за лоша безжична интернет връзка (WiFi) и клетъчен сигнал, пише Business Insider, цитиран от economic.bg.
Клиентите на Apple посочват, че по-старите им модели – като iPhone 7 и iPhone X например, са имали по-добър сигнал от новите устройства. От компанията не са отговорили на запитването на медията. Обратна връзка от страна на недоволни потребители е постъпила в няколко канала – Reddit, както и във форумите на MacRoumors и тези на Apple.
Любопитно е, че доклад в блога за безжични технологии WiWavelenght потвърждава споделените мнения. В него се посочва, че тестовете в лабораторни условия също са установили наличието на значително по-слаб сигнал в сравнение с миналогодишните iPhone 8 и X.
Всичко това обаче е изненадващо на фона на факта, че новите iPhone модели идват с допълнителна антена в долната част на устройството. Не е изключено проблемите да се разгърнат в бъдеще, а компанията да опита да ги разреши чрез софтуерни актуализации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР