Норвежките власти са решили да ограничат круизните пътувания след разпространението

...
Норвежките власти са решили да ограничат круизните пътувания след разпространението
Коментари Харесай

Норвегия ограничава круизите заради огнището на COVID-19 на кораб

Норвежките власти са решили да ограничат круизните пътувания след разпространението на COVID-19 на кораба " Роалд Амундсен " на Хюртирютен (Hurtigruten), най-голямата норвежка компания в сектора, съобщи министърът на здравеопазването Бент Хьойе, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11116
Временно ограничаваме круизните пътувания, за да спрем заразата. Поводът е ситуацията при Хюртирютен, каза министърът.

7423 е броят на заразените с коронавирус във Финландия

По думите му се забранява на кораби с над 100 пътници на борда да спират в норвежки пристанища и да позволяват на пътниците и екипажа да слизат на сушата.

По-рано днес Хюртирютен съобщи, че спира за неопределен срок експедиционните си круизи заради огнище на коронавирус на кораба " Роалд Амундсен ". Освен с този кораб са отменени и плавания на корабите " Фритьоф Нансен " и " Шпицберген " както в норвежки води, така и извън тях.

При най-малко 36 души от екипажа на " Роалд Амундсен " е открит коронавирус. Сред заразените 33 са филипинци, а двама са граждани на Норвегия и Германия. Четирима от заразените са в болница. Коронавирус е установен и у четирима пътници.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11116  Днес в Португалия няма регистрирани умрели от ковид за пръв път от средата на март Днес в Португалия няма регистрирани умрели от ковид за пръв път от средата на март  СЗО не чака неотдавнашен завършек на пандемията от Covid-19 СЗО не чака неотдавнашен завършек на пандемията от Covid-19  И Украйна стегна ограниченията за идващите от България И Украйна стегна ограниченията за идващите от България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР