Новото поколение умни часовници от Samsung са налични във Виваком

...
Новото поколение умни часовници от Samsung са налични във Виваком
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Watch – часовниците вече не са това, което бяха

Новото поколение умни часовници от Samsung са налични във Виваком и са подходящ подарък за предстоящите празници. Моделите Galaxy Watch 46ММ и 42ММ могат да бъдат намерени на специални цени както онлайн на сайта www.vivacom.bg, така и в магазинната мрежа на оператора, като към всеки от тях единствено Виваком добавя и специален подарък – допълнителна каишка.

Samsung Galaxy Watch 46MM и 42ММ придават на своите ползватели усещането за аналогов и функционалността на смарт часовник в едно. Възможността за персонализиран циферблат с ефект за дълбочина и осветеност, правят устройството перфектен аксесоар за всеки вкус. Часовникът дава възможност за управление на деня ефективно и без усилия – планиране на дневен график и получаване на напомняния.
Той осигурява два пъти дневна информация. След събуждане за разглеждане на графика за деня и получаване на полезна информация, и преди лягане - дневен брифинг с резюме за протичането на деня и прогноза за времето за следващия ден. Galaxy Watch разпознава 39 вида упражнения на открито и закрито и следи напредъкa в детайли. Той записва и дава данни като максимална скорост, изминато разстояние, изгорени калории и др. Сензорите му проследяват здравословното състояние като измерват сърдечния ритъм и фазите на съня, с цел ефективно управление на стреса и продължителността на почивката, а с опциите си за записване приема на калории, кофеин и подсещанията за прием на вода се превръща и в перфектен асистент в ежедневното старание за по-здравословен живот.

Samsung Galaxy Watch 46MM e с 1,3 “ Full-Color дисплей, водо и прахоустойчив – със сертификат IP68, 5 АТМ водоустойчивост, 472 mAh капацитет на батерията, персонализиран циферблат, интелигентно проследяване на график, личен треньор и режим Water Lock. Той може да бъде закупен на цена от 499,98 лв. в брой или 24,98 лв. на месец с мобилен план Smart L+ както от магазинната мрежа на Виваком, така и от сайта www.vivacom.bg.

Samsung Galaxy Watch 42MM разполага с 1,2 “ Full-Color дисплей, водо и прахоустойчив – със сертификат IP68, 5 АТМ водоустойчивост и 270 mAh капацитет на батерията. Той се предлага в два цвята Rose Gold и Black, и може да бъде закупен на цена от 449,98 лв. в брой или 21,98 лв. на месец с мобилен план Smart L+ както от магазинната мрежа, така и от сайта на Виваком.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР