Новите случаи на заразени с коронавирус в страната през последното

...
Новите случаи на заразени с коронавирус в страната през последното
Коментари Харесай

267 са новите случаи на COVID-19 у нас

Новите случаи на заразени с коронавирус в страната през последното денонощие са 267, сочат данните на Единния информационен портал.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10512
С тях общият брой на заразените в страната от началото на пандемията достигна 8144 души.

Излекувани са 86 души, а четирима с коронавирусна инфекция са починали. Общият брой на възстановилите се у нас вече е 3927, а на починалите – 293.



За пореден ден най-много са новите потвърдени случаи в столицата София - 95. По брой на новозаразените следват Варна - 36, Пловдив - 19 и Благоевград - 15. В пет области в страната няма информация за нови заразени в четвъртък.

PCR тестовете, направени през изминалите 24 часа, са 6 526.

582 болни са хоспитализирани - от тях 28 са в отделения за интензивно лечение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10512  Над 68 000 нови случая на болест с ковид в Съединени американски щати Над 68 000 нови случая на болест с ковид в Съединени американски щати  Новозаразените от ковид в Испания за през днешния ден са най-високия брой от 10 май насам Новозаразените от ковид в Испания за през днешния ден са най-високия брой от 10 май насам  Рекорден брой умряли от ковид във Флорида Рекорден брой умряли от ковид във Флорида
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР