Нито една държава в Европа вчера нямаше по-висока смъртност от

...
Нито една държава в Европа вчера нямаше по-висока смъртност от
Коментари Харесай

Северна Македония отново първа в Европа по смъртност от COVID-19

Нито една държава в Европа вчера нямаше по-висока смъртност от последиците на COVID-19 от Северна Македония, съобщи телевизия Сител.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10534
Въпреки че в абсолютни бройки Северна Македония вчера беше на 11-о място в Европа, 8 смъртни случая на едва 2 милиона жители е далеч над смъртността в останалите европейски страни, посочва телевизията.

Нови 198 заразени с коронавирус в Северна Македония

От другите страни в региона Сърбия, чието население е 8,5 милиона, вчера имаше 13 смъртни случая, Босна и Херцеговина - 5, а България - 4.

В деня на изборите /15 юли/ в Северна Македония са направени само 830 теста за коронавирус, с които са потвърдени 94 нови случая, което означава, че над 10 процента от тестваните са били позитивни.

Общият брой на диагностицираните в страната достигна 8623, от които според здравното министерство 4603 са излекувани, 401 са починали, а 3619 още са носители на вируса.

Комисията за заразни болести ще заседава в понеделник, а според информация на Сител е възможно въвеждането на нови рестриктивни мерки срещу разпространението на вируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10534  Галена с негативен PCR тест за ковид Галена с негативен PCR тест за ковид  Каталунските управляващи към жителите на Барселона: Стойте у дома! Каталунските управляващи към жителите на Барселона: Стойте у дома!  799 са новите случаи на ковид в Румъния през денонощието 799 са новите случаи на ковид в Румъния през денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР